Hej!

Jag är här men ändå inte. Det har varit för mycket på gång i livet på sistone, för att jag ska hinna skriva här. Samtidigt är det ganska harmoniskt på hemmafronten. Inte mycket att grubbla över som rör barn och föräldraskap, alltså. Men mycket att grubbla på som rör annat.

Jag funderar på att sluta blogga här. Jag har ändå hållit på i över två år och gått från sorg till en ganska vanlig tillvaro. Vi får se. Jag återkommer dock igen, innan jag slutar. Om det blir så.

Och ni som väntar på bokpaket väntar inte förgäves! 🙂

Annonser

16 reaktioner på ”Hej!

 1. Åh…. Jag skulle sakna dig så, om du slutar blogga. Jag läser gärna om vardagsliv. När det är någon man bryr sig om är även det enkla intressant!

 2. Bloggen har ju varit ditt verktyg och du känner själv om det inte längre ger dig detsamma. Livet har ju förändrats mycket för dig på kort tid och tid har man alldeles för lite av för att inte prioritera, men jag skulle också sakna att komma in här med allt det personligen ger mig. Jag hoppas m a o för min egen skull att du kommer på andra tankar… 🙂 Ha det fint i juletid!

 3. Ja, jag kommer sakna dej om du slutar skriva dina vardagsfunderingar! Men förstår om du inte har tid, kraft, inspiration, behov av att skriva av dej på samma sätt nu längre.
  Det har varit en stor tillgång att få läsa om er väg till barnfamilj. Ibland har jag nickat instämmande, ibland tänkt att så blir det om några år, ibland börjat diskutera med maken… det du skriver väcker känslor! Jag har svårt att formulera de innersta tankarna, vi skriver mest om vardagslivet i Afrika. Stort tack för att du delar så öppenhjärtligt!

  //Lisa – Keyamamma, snart hemma!

 4. Kul att se ett livstecken från dig! Det skulle vara trist om du slutade skriva här, i synnerhet som jag är så genomusel på att höra av mig IRL. 🙂 Samtidigt förstår jag. Det blir mycket, allt runt omkring, och tiden för att skriva kan vara liten. Lusten att skriva måste vara där också.

 5. Åh nej! Du får inte sluta blogga! Gillar alla dina inlägg. Men det är klart, inspirationen ska ju finnas. Hur som helst så kommer jag sakna att läsa dina intressanta iakttagelser.

 6. Oavsett vad du reflekterar över är det intressant att följa, men om bloggandet känns tungt eller som ett hinder är det förstås bra att fundera på om du ska fortsätta. Fast om du slutar blogga finns förstås risken att du drunknar i mejl 😉

 7. Jag förstår verkligen om det inte finns tid till skrivandet. Såklart håller jag med ovanskrivande att ur mitt eget perspektiv skulle det va otroligt trist om du slutade skriva här. Allt skriveri, även om vanligheter är kul att läsa, när det är du som skriver, på ditt sätt. Sen just med tanke på den resa du gjort så kommer ju vanligheterna fram just i det ljuset…Tror du kommer fatta ett bra beslut utifrån dina egna behov även om vi är många som vill att du ska fortsätta 🙂 Bra att reflektera och inte bara skriva på.
  Kramar

 8. När du skriver är det så klokt och du vågar ta fram i ljuset inför andra, situationer som är svåra i föräldraskap, barn och förälder-relationen. När jag läser din blogg är det så ofta jag blir hjälpt av det du skriver. Så… även jag skulle komma att sakna ditt bloggande men du ska göra det som blir bäst för dig!

 9. OM du skulle sluta blogga är det såklart jättesynd, men då får du kolla mail ibland och kolla kommentarer här ibland, så att man kan ställa en fråga eller något någon gång. Det är så tråkigt när någon man följt lite bara försvinner.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s