Växa

En viktig del i att växa som människa, det är att kunna ge till andra, tänker jag mig. Och ikväll upplevde jag ett sånt där ögonblick då jag tänke att jag är ganska kass som förälder, men helt värdelös är jag inte ändå.

Hela familjen brukar alltid natta dottern tillsammans och hon sover i vår säng. Det är sångstund, kramar och pussar och sen somnar förhoppningsvis det lilla barnet ganska snabbt mellan mamma och pappa.

Vår dotter är inte van vid kramar och pussar, det är mitt bestämda intryck. Därför älskar hon det. Hittills har hon inte pussat själv. Hon har kramat varje gång vi lyfter henne (älskar att bli buren) och ofta sätter hon sin mun mot min hals. Men ikväll fick jag för första gången regelrätta pussar över hela ansiktet. ❤ Svårt att inte bli berörd av det! Jag tänkte att nu har hon växt lite, hon kan inte bara ta emot, nu kan hon ge också. Det känns stort och jag avgav ett inre löfte att försöka bli lite tålmodigare. Varje sånt litet ögonblick gör att känslan av att vara familj kan få mer näring att växa.

10 reaktioner på ”Växa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s