Bästa boktipset – Väntrum

Jag vet att många av er som läser min blogg är intresserade av ämnet ofrivillig barnlöshet, på ett eller annat sätt. Och nu var det längesedan sist jag tipsade om min vän Cecilias roman Väntrum. Det är en roman som är en gåva att hitta fram till när man är mitt i längtan och väntan. Såhär skrev jag om boken sist:

Jag tycker mycket om boken. Varför? Därför att man får följa en kvinnas utveckling genom barnlösheten, se möjligheten till en väg att må bättre igen. För det är ju en roman med hög igenkänningsfaktor för oss som är eller har varit ofrivilligt barnlösa. Det är lätt att fastna i det där svarta hålet och tro att man aldrig ska komma upp. Hur kan man nånsin må bättre?

Boken beställs via Cecilia Ekhems webbplats, den går också att låna på många bibliotek. Läs! Jag hoppas att Cecilia ska kunna ge ut den i ytterligare en upplaga. 🙂

Bilden lånad från http://cecilia.ekhemmanet.se/

Bilden lånad från http://cecilia.ekhemmanet.se/

En reaktion på ”Bästa boktipset – Väntrum

  1. Tack Hedda! Igen! Att Väntrum är en ”gåva att hitta fram till när man är mitt i längtan och väntan” är ungefär det finaste betyg boken kan få. Du gav mig en så glad kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s