All out

Nu är det helt ute att vi ska adoptera. Även bland kollegor på andra arbetsplatser som jag inte träffar så ofta, men som jag har mycket kontakt med via nätet. Har fått många meddelanden om grattis och roligt och ”jag tänkte väl att det var något på gång”. Vilket känns bra! Det värsta hade väl varit om man berättat och bara fått en axelryckning tillbaka.

Igår fick vi tillbaka översättningen av våra handlingar. Mitt hjärta sjönk som en sten när jag såg hur min sjukdomsdiagnos var översatt.  Det var ju inte så det skulle stå. Men efter lite mejlkontakt med översättaren ska han skicka en ny version, med andra ordval. Jag hade lite panik där ett tag igår kväll innan det löste sig. Det är väldigt viktigt att det blir rätt. Jag tror att fel ordval kan vara ett reellt hinder för oss att adoptera. Jag märker hur den typen av grej verkligen sänker mig snabbt som en sten i vatten. Inget får gå fel!

Idag ska bilder tas. Jag tror det finns en god chans att vi blir klara med allt samlande under veckan som kommer. Hålla tummar!

8 reaktioner på ”All out

 1. Självfallet ska ni vara noga med ordval i era handlingar. Använder ni Roger Tanner? Härligt att ni ser ett slut nu på detta. Det är en väldigt påfrestande period för man blir gravid utan att ha ett barn. Heja! Enl Mrs Aino är det bra flyt i Nigeria just nu så se till att få iväg den där ansökan snart. Jag har ju följt adoptioner från Nigeria under några år nu och det går verkligen i perioder, ibland så stannar det upp och går långsammare som det ex gjorde i höstas. Kram Kim.

 2. Skönt att allt är ute nu!
  Hoppas det går bra med översättningen så att ni känner er nöjda!
  Och lycka till med fotograferingen i helgen!

 3. Tack, tack! 🙂
  Kim, vi gör verkligen allt för att det ska gå fort. Sedan är det upp till försynen hur det går i slutändan… 😉

 4. Åh, jag minns hur enkelt det var att tapp humöret – man var som en berg-å-dal-bana när det gällde de där handlingarna…
  Men snart är det klart och då tycker jag ni ska pusta ut och fira ordentligt!
  Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s