Älskade katter!

En av de bra sakerna med att komma hem igen var att få träffa katterna. När man har varit borta ett tag ser det mesta lite annorlunda ut. Var katterna verkligen så små? Och så vackra! Våra två katter med fladdermusöron och vågor i pälsen är en mycket viktig del av vår familj. Så är det helt klart. Skulle gärna lägga ut bilder på dem här, om det inte vore för att det avslöjar lite för mycket om vem jag är… 😉 De har haft det bra under vår bortavaro, men nu är det skönt att de är hemma igen. Vårt hem är inte vårt hem utan katterna.

Jag testar förresten en ny layout på bloggen. Man måste variera sig ibland.

5 reaktioner på ”Älskade katter!

  1. Jag vet i alla fall att jag skulle vara helt hjälplös utan min lilla krulltott, som nu oxå har lindat M kring sin lilla klo. Det är ju en så speciell ras – så social, pratig och fysisk. Så mycket kärlek som de där små kropparna alstrar och ger ut!

  2. Har ni cornish Rex? Du skrev om lockig päls och stora öron. Jag älskar just cornish rex. Nästa katt blir en sådan, men nu har vi två och det räcker för tillfället. Och de är ju så stiliga de också – fast knäppa.

  3. Haha… Jag tänker så sällan på att den världen också är liten. Men jag har tidigare sprungit på rexägda i fertilitetsvärlden för att plötsligt inse att ”det är ju DEN”. Märklig känsla. Det gör liksom inte så mycket att kopplas dit ifrån den här världen, men mer oroväckande att man kan kopplas hit från denna världen (det har dock inte hänt ännu)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s